Laddar bilder...

29 januari

publicerat 2013-01-29 klockan 21:11:23
Bild från i sommras!
 
Då var jag tillbaka på banan igen efter en veckas vila när jag var sjuk, kvällens pass blev tmi där vi körde tabata. Döjobbigt men kul!! 

Kostsnack

publicerat 2013-01-28 klockan 22:29:00
 
Idag får det bli ett ovanligt långt och "djupt" inlägg som egentligen inte hör in på en fotoblogg. Men eftersom det ändå är det här som är delar av mitt liv så får ni stå ut. Har skapat en ny kategori "träning och kost" nu också så jag har någonstans att sortera in dessa inlägg. Hoppas att någon tycker det är kul i alla fall. 
 
 
Hade sovmorgon idag så startade dagen med att äta en rejäl frukost, ovanligt avancerad för att vara mig. Råg/havregryns gröt med vaniljyoghurt och banan, riktigt gott och bra, man står sig länge. Ska nog börja äta det lite oftare till frukost, det är bara det att jag är så lat på morgonen så det blir alltid det vanliga. Annan god frukost som idag fick bli mitt mellis är vaniljyoghurt, kvarg, varma hallon och min hemmagjorda müsli- så himla gott!!! Eftersom jag bara hade en lektion idag blev det att jag fixade lunch hemma till mig själv också. 
 
Måste säga att jag blivit mycket händigare i köket nuförtiden och har framförallt blivit mer intresserad i vad det är jag äter. Har blivit att jag nästan var och varannan dag fixar något till mig nu. Förut blev det alltid att om jag skulle äta middag/lunch hemma om inte mamma eller pappa var hemma så vart det att man värmde lite nuddlar och köttbullar . Känner ni igen er?
Nu blir det lite mer näringsrik mat om man säger så. Inge fel med att äta nuddlar och köttbullar nån gång, men när man ändå kan äta något annat som dessutom är godare har jag insett att det är ett bättre val. Speciellt om man tränar som jag gör så behöver kroppen näringsrikare mat för att orka! 
 
Träning i rätt mängd, äta bra kombinerat med tillräckligt med sömn är det bästa för att vara pigg och orka! OCH, viktig sak som jag tror många glömmer ibland, att äta bra innebär INTE att man inte får äta något onyttigt någon gång i veckan. 

27 januari

publicerat 2013-01-27 klockan 20:47:48
Bild från Åre förra året. 
 
Då hade den här helgen gått också. Är så gott som "frisk" nu endast förkylning kvar så imorgon blir det skola. Har dock bara en lektion så det blir en skön dag, men de är bara bra för har massa plugg jag måste hinna med också! 

Fruktproblem

publicerat 2013-01-25 klockan 20:56:57
 
Fortfarande hemma från skolan, men idag har i alla fall feber gått ner. Alltid något!! Försöker äta massa frukt så jag ska bli frisk fortare, ska nog gå ner och ta mig en snart. Har varit jättesugen på kiwi ett tag, men bara för det är inte den kiwi vi har hemma mogen än- ilandsproblem! 

Somliga straffas med detsamma

publicerat 2013-01-23 klockan 16:37:04
 
Vaknade flera gånger i natt av ont i huvud, hals och feber. Så blev hemma från skolan idag, helt utmattad i hela kroppen. Har bara legat i sängen hela dagen. Kände mig inte helt frisk igår heller- men var ju som sagt och tränade ändå. Mycket ossmart, man ska inte träna när man är sjuk! 

TMI-intensiv

publicerat 2013-01-22 klockan 21:02:28
 
Skulle ju nästan kunna döpa om den här bloggen till träningsblogg eftersom det är typ det enda jag skrivit  om på sista tiden, men har ju inget intressantare att berätta om, så ni får stå ut. Idag blev det ett TMI (träna med insrtuktör) pass i gymmet. Helt slut i benen, kan ju knappt gå- illa!

FullkornsCrêpes

publicerat 2013-01-21 klockan 17:04:47
 
Har precis fixat och ätit lite middag innan jag strax ska åka iväg till gymnastiken. Gjorde Crêpes med kyckling,keso och broccoli aldelles själv- vilken prestation! 

Nike free

publicerat 2013-01-20 klockan 20:23:46
 
Fick ett par nya gympaskor för ett tag sen men har inte visat dem tidigare tror jag? Jättesköna är dom i alla fall, längtar till våren så jag kan använda dom ute. Har provat dom lite på gymmet nu så länge och dom fungerar utmärkt! Idag blev det gym och ett intervall-flex pass med Alma, My, Carro och Pernilla! 

Kyligt

publicerat 2013-01-19 klockan 18:29:24
 
Tror ingen missat att det varit kallt idag, skönt när man är inne! Stack ut huvudet genom fönstret och tog några snabba kort imorse bara det var tillräckligt kallt. Om ett tag kommer Olivia till mig innan vi sedan åker vidare till Saga ikväll! 
 

Träningsvecka

publicerat 2013-01-18 klockan 21:07:12
 
Denna vecka har verkligen blivit en riktig träningsvecka, har varit på gymmet alla dagar förutom i onsdags. Har fått ordentlig träningsverk också! Imorgon blir det också en icke tränardag, för vila är också viktigt! Men på söndag kör vi igen, intervall flex (nya favoritpasset) och gym! 

Krångel, krångel

publicerat 2013-01-16 klockan 21:36:30
 
Precis när jag skulle spara bilderna jag tänkte publicera idag så hängde sig photoshop. Var tvungen att starta om datorn och sedan starta upp allt igen, men det funkar fortfarande inte. Blir så irriterad, förstår inte vad det är för fel! Det får bli en annan dag helt enkelt! 
 
Borde föressten sluta titta på sommarbilder hela tiden, längtar efter sommar, vår, värme. Men det verkar ju vara ett tag kvar till dess, bara gilla läget.. Fast vill dock hinna med massa snowboard åkning innan snön smälter. Dubbelmoral? 

Från i lördags

publicerat 2013-01-15 klockan 18:46:26

Hittade en (inte för att jag direkt letade länge..) bild från i lördags,när jag följde med mamma och pappa och tittade på när dom gick på fiskspa. Som dom fick från mig och min storebror i julklapp. Ganska kul faktiskt även fast jag inte gjorde det själv. Fast jag har faktiskt på sätt och vis testat fiskspa, när vi var i Laos förra året fanns det sådana fiskar i en å/bäck/flod utanför ett hotell! Nog om det. Nu ska jag till gymmet, med Alma och My!


Fotografiska

publicerat 2013-01-13 klockan 21:30:33
 
Igår var jag på fotografiska, var ett tag sedan jag var där så det var på tiden. Alltid kul! Idag blev det dubbelpass på gymmet, först gym en timme med Alma och Carro och sen "dödens pass" intervall flex. Behöver jag säga att jag blev trött? Tror dock att jag hinner med en sväng till gymmet imorgon igen innan gymnastiken börjar för säsongen. Passar på att njuta så länge vi inte har överdrivet med plugg. 

Fler brunchbilder

publicerat 2013-01-12 klockan 09:57:00
 
La ju upp en mobilbild häromdagen på denna goda brunch. Om man ändå hade ork och tid att äta det här som frukost/lunch/brunch lite oftare! 

Friday friday

publicerat 2013-01-11 klockan 20:48:00
 
Trots att jag bara haft en kort vecka är jag mer än glad att det är fredag, är riktigt trött. Gick bara halvdag i skolan också så det var skönt, resten av dagen degade jag hemma hos My och nu är jag hemma igen. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt så får jag se vad som händer imorgon! 

Drömmar om sommar

publicerat 2013-01-10 klockan 19:44:04
 
Åh längtar så mycket till sommaren när jag ser den här bilden på Olivia från i sommras, skulle inte tacka nej till sommarlov nu, fast det känns faktiskt som om det var igår det var sommarlov 2012! 
 
Har varit på gymmet tre dagar i rad nu, man mår så mycket bättre när man tränar, vill bara träna hela tiden. Har kommit in i någon slags träningsperiod.  Imorgon blir det dock till att vila eftersom man måste göra det också för att kroppen ska orka!  

Trött

publicerat 2013-01-09 klockan 20:49:13
 
Då var skolan igång igen, känner mig redan skoltrött. Bra start! Somnade med engelskaboken i ansiktet nu ikväll när jag försökte läsa. Att vakna halv sju imorse istället för halv elva kom nog lite som en chock för kroppen. Bäst jag går och lägger mig tidigt idag. 

Hemma för att stanna

publicerat 2013-01-08 klockan 22:36:44
 
Då har jag landat hemma igen efter ett helt långt lov. Nu de här sista dagarna har jag ju som ni vet varit på Vaxholm med My. Sköna dagar har vi haft där trots att vädret har varit lite sisådär. Imorgon börjar skolan igen, känns väl lagom kul om jag ska vara ärlig. Vem hade inte velat ha lov några veckor till? 

Brunch

publicerat 2013-01-07 klockan 12:59:34
 
Idag börjades dagen med att springa ner till bageriet och köpa bröd till frukost, för att sen gå in igen och fixa i ordning. Eftersom vi inte var så snabba i starten fick detta bli mer som en brunch än frukost, man ska inte klaga! 
 

Vaxholm

publicerat 2013-01-06 klockan 16:58:16

Idag åkte jag och My till Vaxholm och ska vara här några dagar! Wifit här har vi inte riktigt fått att fungera än, så det får bli mobilblogg idag trots att jag har med mig både datorn och kameran!


Olivia och Hot Shot

publicerat 2013-01-05 klockan 22:39:12
 

WeAretheSuperlativeConspiracy

publicerat 2013-01-04 klockan 23:13:55
 
Så var nästan hela lovet slut, men några dagar finns det i alla fall kvar som tur är! Idag har jag inte gjort så mycket, mest slappat. Var ute och körde backträning och lyfte lite skivstång i källan, det är väl det mest aktiva jag gjort. Vad har ni gjort? 

Årsresumé 2012

publicerat 2013-01-03 klockan 14:18:46
 

Januari: Spenderade stora delar av januari värmen i Laos och Vietnam, innan jag sedan kom hem igen efter nästan en månad utomlands. Det hände inte så mycket mer den månaden, gick mest i skolan. 

 

 
Februari: Till skillnad mot januari blev det mycket vintersportsaktiviteter. En veckas snowboardåkning i Åre, lite skridskoturer i solen och några promenader med kameran i Stockholm. 
 
 

Mars: Våren började komma och det blev massa bilder på blommor. Firade även en kompis som fyllde år och fotade med Amelia. 

 

 

April: Utforskade en kväll skateparken i Rålambshovsparken och tog lite kort, åt årets första jordgubbar på verandan och fick en ny favoritbild på My. Var även med i Plans projekt och fick äran att vara med på startsidan på blogg.se. 

 


Maj: Lite fler självporträtt togs, och jag la en kväll ner många timmar på ”broken skin” bilden som jag blev och fortfarande är mycket nöjd över.  Fick ett nytt intresse och det blev flera kvällars skateboardåkning i solen. Tog även årets första dopp (ser ni den fina shortsbrännan jag hade). 
 

Juni: Marinerade och grillade kyckling helt själv för första gången- vilken insats! Storebror tog studenten och midsommar firades. Jag hann även med att fota både Alma inne på djurgården och Olivia.  Jag fick sommarlov och sommarjobbade i två veckor. 
 

Juli: Har så mycket bilder från juli att jag till och med var tvungen att dela upp ”blogg-julimappen” i två delar.  Mycket kul hände i juli, har kommit fram till att det  antagligen var bästa månaden på hela året.

 

 Började med att äntligen byta upp mig i kameraväg ganska rejält, från min 1000d till en 7d, som jag är mycket nöjd med. Fattar idag inte hur jag kunde gå och dras med min gamla kamera så länge. Juli började med flera lata dagar på landet och i båten, var även en sväng ut till farfars land. Innan jag sedan åkte med Olivia till Gotland, trots att vädret inte var på topp alla dagar så gick tiden fort innan jag sedan flög hem till Stockholm igen efter nästan en hel kanon vecka på Gotland.  Väl hemma blev det inte många dagar innan jag och familjen sedan begav oss ner till fina Halmstad. Vi hade vädret på vår sida och lyckades träffa antagligen sommarens finaste vecka med 25 grader och sol nästan alla dagar.  Sprang orientering på förmiddagarna fem dagar och spenderade i stort sett alla eftermiddagar på Halmstads stränder. Var även på Stand up på Tylösands havshotell en kväll och vi åkte även en dag till Båstad. 

 

 

Augusti: Sommarlovet började gå mot sitt slut och det utnyttjades med lite fiske, vattenskidåkning och några dagar på Almas fina landställe på Ljusterö. Jobbade även min sista vecka på fritids innan skolan började. 

 

 

September: Skolan kom igång på riktigt vilket ledde till sämre bloggning än på lovet, men lyckades väl ändå skriva om något nästan varje dag. Började gymma igen efter en hel sommar med endast löpning och sprang även midnattsloppet för första gången. Fotade även Josefine, Anton och Zandra. 

 

 

Oktober: Eller mer korrekt är väl egentligen sista september (hade tydligen inte publicerat det förens i oktober så det får komma med på oktober månad) så fick jag äntligen min Iphone5, som är mig så trogen. Var en dag på dagsutflykt med Briggen tre kronor där vi lyckades pricka in en kylig men i övrigt en dag med kanonväder.  Fotade en kväll lite självporträtt men i övrigt blev det inte så mycket fotande den månaden.

 


November: Skolan tog all min tid och hade den största svackan i bloggandet någonsin. Tog upp kameran två gånger på hela månaden. 
 

December: Känns nästan fånigt att skriva om december eftersom det nyss var men, men. Jag fyllde år och hade dubbelfirande tillsammans med Olivia, julafton firades också och nyår såklart. Fotade Olivia och hennes häst också i snöovädret!  

 

 


1 januari 2013!!!

publicerat 2013-01-01 klockan 20:28:00
 
Ja då har det gått ett helt år igen, tiden går så fort! 1 januari 2013, känns konstigt att säga. Håller på med en årsresumé som lär komma upp senare ikväll. Så kika in då! 
 
Update: Årsresumén kommer upp imorgon istället! 


RSS 2.0