Laddar bilder...

Förkylning

publicerat 2011-08-31 klockan 21:09:00
.
Usch och fy! Har blivit riktigt förkyld nu bara på nån dag. Min hals är inte på min sida och snuvan kommer krypande känner jag. Det här bådar inte gott inför helgen, då jag ska springa tjejmilen på lördag och kanske tävla på söndag.Skulle egentligen sprungit en tävlig idag som fick strykas och hade planer på att träna imorgon men det lär det ju inte bli något av. Laddar med en hög halstabletter och te, så får vi hoppas på att det går över!
.
Annars då? Jorå förutom förkylningen så är det bra så, så negativt som det lät ovan är det trots allt inte! :) Hur är det med er?

Badsuget slår till

publicerat 2011-08-30 klockan 22:32:42


Sprang förbi en liten sjö idag på träningen och blev så himla badsugen. Men såklart så hade jag ju inte riktigt tid att stanna och bada mitt i banan,haha. Kommer nog inte bli läge att bada för mig än på nån vecka dock, men när det väl blir det kanske jag ska vara lite friskus och bada ändå, lär ju ha blivit kallt i vattnet då. Men med våtdräckten på kanske det går att åka vattenskidor! :)
.
Den som lever få se, helt enkelt!

Eliana

publicerat 2011-08-30 klockan 16:21:49

Canon EOS 1000D+ EF 50 mm f/1.8 II + reflexskärm silver

Två till färdiga bilder på fina Eliana, tagna i söndags! Kanske kommer det upp fler senare, jag kommer i alla fall publicera nån bild till på Caroline.

Nu på eftermiddagen har jag varit duktig och gjort lite läxor som redan börjar komma! Ska snart äta middag sen iväg på träning!

Porträttfotografering

publicerat 2011-08-29 klockan 17:13:02

Canon EOS 1000D+ EF 50mm f/1.8 II+ reflexskärm silver

Ännu en bild på en av tjejerna jag fotade igår. Håll med om att tjejen ovan var bra på att "modella". Riktigt kul var det, hoppas på fler porträttfotograferingar snart igen! Är det någon som vill bli fotad så säg bara till!

Bild från dagen- Caroline

publicerat 2011-08-28 klockan 21:54:32

Foto: jag
Canon EOS 1000D+ EF 50 mm f/1.8 II+ reflexskärm silver
På bild: Caroline

Första gången jag fotar porträtt på någon som jag inte känner sen innan. Måste säga att jag blev väldigt nöjd med flera av bilderna, bla. den här ovan!

Fotodag- scandinavian photo

publicerat 2011-08-28 klockan 21:17:47

På bild Elin Kero

Haft fullt program hela helgen, därav den dålig uppdateringen. Idag har jag varit inne i stan på fotokurs & photoshopkurs på Scandinavianphoto. Riktigt roligt och har lärt mig en hel del nya saker! Det var inte vem som helst som var där heller, måste ju säga att jag blev väldigt förvånad när Elin Kero dök upp och skulle vara med!

Nu ska jag sätta igång att redigera lite bilder från idag som kommer upp senare!


Fredag

publicerat 2011-08-26 klockan 21:15:44


Då var det fredag igen, känns som om den här veckan har gått väldigt snabbt! Efterskolan idag var jag med tjejen ovan, Olivia. Imorn ska jag försöka ta lite nya bilder så jag har något nytt att lägga upp!

Olivia och Cindy Star pt.2

publicerat 2011-08-25 klockan 15:26:42


Några bilder på Olivia och Cindy från sommarlovet so mjag inte publicerat tidigare. Vill ni se de andra bilderna kan ni trycka HÄR.

I väntan på bussen

publicerat 2011-08-24 klockan 21:53:32
.
Efterskolan idag träffade jag Josefin och Rebecka, var ett tag sen sist! Tidsoptimist som jag är så missade jag bussen så behövde stå och vänta i en hel kvart! Som tur var så hade jag kameran med så jag kunde underhålla mig på eget vis.
Efter middagen drog pappa och jag på oss träningskläderna tog MTB cyklarna och cyklade iväg, lite drygt 2,2 mil blev det innan det hade blivit alltför mörkt!
.

Vad ska man egentligen blogga om?

publicerat 2011-08-23 klockan 21:42:56

.
Nu är jag hemma från träningen igen och jag har nu under hela kvällen suttit och tänkt på att jag vill blogga men att jag inte riktgigt vet vad jag ska blogga om. Har suttit och letat runt bland bilderna och tänkt att den kanske blir bra eller nja ja letar nog ett tag till ja ni förstår... Tillslut så tröttnade jag och då fick det bara bli första bästa kändes det som och då fick det bli den här som togs i sommar som jag faktiskt inte laggt upp.
.
Aja ska nog sluta detta inlägg om ingenting nu och börja göra mig klar för sängen, skolan kallar imorn!

Andra dagen

publicerat 2011-08-23 klockan 17:07:06
Varför är det så svårt att hitta en passande bild?
.
Andra dagen i skolan avklarad nu då! Idag har vi haft "lära känna" dag med klassen så nu börjar man väl känna lite fler personer, så det är kul! Verkar som om de kommer bli bra :)
Nu ska jag i snart på träning!
.

Ny design!!

publicerat 2011-08-22 klockan 21:43:55
.
Nu är äntligen den nya designen uppe!! Det kanske kan se lite konstigt ut och det beror på att sidan unte är uppdaterad, så tryck f5.
.
Fast helt hundra klar är den inte utan jag har en ny header som ska komma upp någon i nästa vecka. Men förutom det så är den tillräckligt klar för att publiceras!!
.
Vad tycker ni om den?

Det rullar på!

publicerat 2011-08-21 klockan 21:25:51
.
Sista kvällen på sommarlovet nu och imorgon börjar skolan. Eller ska jag säga gymnasiet? Längtar nästan lite till imorn, för vill ju se hur det blir! Ny klass och ny skola. Det blir säkert bra! För er som har missat det kommer jag att läsa naturnatur.
Höres imorgon!
.

Över stock och sten

publicerat 2011-08-20 klockan 16:17:24

Bilden har inte så mycket med inlägget att göra



Eftersom det inte var "solläge" imorse så åkte papa och jag på orienteringstävling. Det gick väl bra för mig förutom på en kontroll som det blev lite galet. Kom hem vid halv två och nu har jag precis ätit hallon och blåbärspaj som mamma gjorde!

Bio med Ida

publicerat 2011-08-19 klockan 17:34:09
.
Hoppas ni inte blir alltför ledsna men måste erkänna att jag inte orkade släpa med mig kameran idag heller. Så det får duga med mobilbilder.
Idag har jag varit med Ida i centrum, riktigt kul eftersom det var ett tag sen jag träffa henne. Först åt vi lunch i foodcourten och efter att ha tittat lite i affärer gick vi på bio!
.

In action

publicerat 2011-08-17 klockan 21:00:00
Foto: Victor (storebror) Canon EOS 60D+ EF 50 mm F/1.8 II


Vattenskidor och springtur

publicerat 2011-08-16 klockan 20:59:00
Glad Olivia tillbaka på bryggan
.
Idag har vi varit ute och åkt vattenskidor, det gäller att utnyttja sommaren fullt ut även fast det inte var så jätte fint väder när vi började åka. När vi åkt klart kom solen i alla fall äntligen fram och jag simmade in till bryggan istället för att åka båt. När vi kommit hem igen så gick vi ut och sprang!
.
Vad har ni gjort idag?

Fiskelycka

publicerat 2011-08-16 klockan 13:01:57


Både igår och idag har jag och Alma varit ute och fiskat. Idag gick det inte så jättebra, vi fick bara upp en mört. Igår däremot gick det bättre, tre abborar och en mört!
.

Taco måndag

publicerat 2011-08-15 klockan 23:28:36
.
Igår kom Alma hit och ska stanna några dagar. Till middag idag så gjorde vi tacos. Så idag blev det inte Taco-fredag utan Taco-måndag.
.

Händelserik dag

publicerat 2011-08-15 klockan 22:31:00

Hej på er!

(varnar för att detta kommer bli ett långt inlägg, men måste berätta allt galet som hänt oss idag!)

Idag åkte jag och Alma in till ung08 i kungsträdgården. Men måste säga att jag faktiskt blev lite besviken på "aktiviteterna" och det kändes lite som om det mer var lämpat för åldersklassen under oss. Så där blev vi inte kvar så länge utan gick vidare mot kulturhuset där vi tänkte ta en fika på taken.

Väl inne i kulturhuset ställer vi oss och väntar på hissen, inget konstigt med det. Men när hissdörrarna väl öppnas står en två meter hög rosa person på fyra ben och glor. Måste ju faktiskt erkänna att jag blev ganska så förvånad!!

Eftersom den inte flyttar på sig så går vi in i hissen , det är ju inte varje dag nåt sånt händer. "Varelsen" står kvar och tittar på oss samtidigt som den ger ifrån sig små grymtande ljud. Alma och jag (och alla andra i hissen) börjar såklart asgarva. Helt plötsligt böjer sig varelsen ner och börjar andas i mitt ansikte bara nån centimeter ifrån mitt,haha. Tyvärr så orkade jag inte släpa med mig kameran idag men några minnesvärda bilder med mobilen blev det i alla fall!

När vi väl gått ur hissen gick vi till toaletterna för att tvätta händerna innan vi skulle fika och utan att se sig för så får vi syn på tre handfat som vi går framtill.När vi väl kommit in så vänder jag mig om och vad tror ni inte! Vi har gått i i pissoaren för herrarna!(bli inte oroliga, vi försökte inte tvätta händerna i pissoaren)Lite diskret viskar jag det till Alma och vi skyndar sedan ut,snacka om att vi skratta!     

Efter allt detta fick vi äntligen vårat fika och efter det så gick vi ner till plattan där vi sen såg att det var flera rosa personer!

Ingen vanlig dag idag inte,haha!

Var det någon av er som råkade ut för dem?






1 TB

publicerat 2011-08-13 klockan 19:44:14
.
Nu har jag fått hem en ny hårddisk! Behövdes verkligen. En terabite räcker en bit hoppas jag.
.

Grillning

publicerat 2011-08-12 klockan 22:55:53
.
Ikväll åt vi grillat till middag. Vi satt även ute på verandan och åt, fast det var lite kallt inte mer än 18 grader. Så det fick bli långbrallor och tjocktröja, men ändå, vi satt ute!
.

Daisy

publicerat 2011-08-11 klockan 21:52:15

Heter prästkrage verkligen daisy på engelska, eller är det bara något som google translate hittade på?!

Hej på er!
Har inte hunnit blogga tidigare idag. På förmiddagen forttsatte jag på mitt nya målarjobb som jag skaffat mig. Och på eftermiddagen var vi ute med båten och handlade. Just nu ligger jag och halv tittar på TV.

Har ni haft en bra dag?


Minigolf

publicerat 2011-08-10 klockan 16:33:55
Bilderna på mig är tagna av Victor(storebror)

Igår spelade vi minigolf med mormor och morfar. Något som vi oftast brukar göra varje år, tyvärr så blev det inget förra året eftersom vi var för sent ute och banan hade då hunnit stänga för säsongen. Inte för att skryta men jag är antagligen bäst på minigolf och jag vann med 5 poäng!! (första gången i världshistorien)
.

Änglahår

publicerat 2011-08-08 klockan 21:39:00
.
Häromdagen hittade jag den här bilden, från i början på sommarlovet. De hade jag helt glömt bort! Kvällen innan bilden togs så fick jag för mig att jag skulle göra små flätor i hela håret (tänk vad nödvändiga saker man kan lägga sin tid på när man har sommarlov) som jag alltid älskade att göra när jag var liten. Och ja resultatet ser ni ju själva!
.

08-08-11

publicerat 2011-08-08 klockan 20:18:03
.
Idag på eftermiddagen var jag och mamma ute och sprang, ca 8 km blev det. Värmen i början var riktigt jobbig. Men efter en sisådär 5-6 km kom det värsta störtskuren och vi blev genomblöta, som två dränkta katter(nästan) sprang vi vidare och redan någon minut senare var solen framme igen! När vi kom hem igen tog jag som vanligt nu förtiden ett dopp, finns inget skönare!
.

Tusen år och tusen mil- vi sitter i samma bil!

publicerat 2011-08-08 klockan 14:06:27

Anledningen till att de som inte läser bloggar inte gör det

publicerat 2011-08-07 klockan 12:21:14
.
Skrattar när jag skriver det här eftersom jag inser att det är just sånna här inlägg som får folk som inte läser bloggar att göra det heller. Man ba "jaha som om jag bryr mig"
.
Nu till saken, när jag åkte hem på bussen från Olivia i torsdags var det verkligen så otroligt varmt. Så när jag gick av och mötte upp mamma och pappa var jag tvungen att köpa en dricka. Och det blev den ovan.
.

Det har blivit något knas med designen (igen) därför syns inte bilderna i designen

publicerat 2011-08-07 klockan 11:56:07
Ska försökas fixas snarast!

Textur

publicerat 2011-08-06 klockan 18:12:16
.
Gjorde en lite ovanlig redigering för att vara mig nyss. Har lagt på textur, gjorde även en softlight på en lagerkopia vilket gjorde de starka kontrasterna i bakgrunden.
.

Hallonsorbet

publicerat 2011-08-06 klockan 16:41:11
.
I torsdags när jag var hos Olivia gjorde vi hemmagjord hallonsorbet. Det var faktiskt enklare än vad jag trodde och det blev jättegott! Rekomenderas varma dagar.
.

Blue water

publicerat 2011-08-06 klockan 11:42:59
Modell: Olivia Foto/redigering: jag Assistent: Linnéa

Olivia och Cindy Star

publicerat 2011-08-05 klockan 21:38:51

Borta bra, men hemma bäst!

publicerat 2011-08-04 klockan 21:11:36


Har ju inte bloggat sen i förgår nu. Igår så åkte jag till Olivia och sov över där till idag. Där har vi fotat en hel del. Igår var vi nere vid vattnet för att försöka få några bra bilder med oss hade vi även Linnéa som hjälpte till med att hålla i reflexskärmen.

Långtur med båten

publicerat 2011-08-02 klockan 21:40:44
Idag har vi varit på långtur med båten, längsta nånsin faktiskt. Men det var kul! När vi kom hem så gick jag ut och sprang det var otroligt varmt ute men sprang i alla fall längre än vad jag tänkt mig, blev nästan 6,5 km!
Som omväxling till alla djur bilder som kommit upp på sistonde får ni en bild på mig.

www.bloggaromfoto.se

publicerat 2011-08-01 klockan 12:06:40
Tänkte tipsa om en jättebra sida som jag gick med i idag. Det är en portal där fotobloggar kan registrera sig för att ge varandra inspiration. Tycker att ni ska kika in där och kanske även registrera er. Rösta även gärna på min blogg här.

Så söta

publicerat 2011-08-01 klockan 11:39:55
.
Aporna var nog min favorit av alla djur på Kolmården. De är ju så söta och charmiga att man bara vill lyfta upp dem.Skulle nog kunnat stanna ett bra tag hos dem.
.


RSS 2.0