Laddar bilder...

26 november

publicerat 2012-11-26 klockan 22:09:13
 
Måndag igen, började dagen med gym slutade dagen med gymnastikträning med småbarnen. Därimellan klämdes skola och en fika i stan med Saga in. Har känt mig som världens tråkigaste bloggare på sista tiden och tror faktiskt att bloggen kommer få vila den här veckan. Vet själv hur tråkigt det är att gå in på bloggar som aldrig uppdaterar. Men känner att jag varken har ork,tid eller motivation till att blogga nu. Utan att jag gör det mer för att jag "måste". Så, därför bör ni inte räkna med en massa inlägg den här veckan heller. Tyvärr. 

Lilla Edvin!

publicerat 2012-11-25 klockan 21:04:00
 
Efter att inte få ha träna eller duscha på en hel vecka, eftersom jag haft hela ryggen full av tejp (allergitest). Var jag idag på gymmet igen med systrarna Mattsson. Tänkte ta och utnyttja sovmorgonen imorgon också och åka dit. Har även hunnit jobba hela dagen idag. På bilden, lillebror Mattsson.  

Bättre sent än aldrig!

publicerat 2012-11-23 klockan 20:58:00
 
Inga höjdarbilder direkt men i alla fall något, tre bilder från förra lördagen när jag var och firade en kompis. Nu säger jag inte bara det här, utan nu tror jag allt att jag är tillbaka på banan igen med bloggandet. Hämtade ut min datorn igår så nu har jag äntligen mina bilder och photoshop tillbaka, plus inga prov i nästa vecka. Kanske dags att ta ikapp allt jag missat, eller vad säger ni? 

20 november

publicerat 2012-11-20 klockan 21:27:41
 
Pinsamt dålig uppdatering, tror aldrig det varit såhär illa nån gång. Har varken nya bilder eller något nytt att komma med, fysikprov uppskjutet till fredag jag som trodde jag skulle bli fri från prov imorgon. Min dator är fortfarande på lagning, så har inget photoshop att leka med heller. Till råga på allt har jag hela ryggen full av tejp (pricktest) så får varken träna eller duscha på en vecka. Bör jag säga att jag har inflammation i hälsenefästet också.. Hallelujah, livet leker. Längtar till fredag. Ta hand om er! 

Im back!!

publicerat 2012-11-18 klockan 22:03:58

Så, efter ett litet pausande i bloggandet tänkte jag att jag kunde ge er ett litet inlägg (även fast det blir med mobilbild). Igår var jag hemma hos en kompis som fyllde år, massor med folk och massor med tårtor! Hade med mig kameran så bilder kommer någon dag, antagligen efter onsdag..

Idag bakade mamma lussebullar i bullformat som var riktigt goda, snart är det ju Första advent! Har även hunnit med en sväng på gymmet efter allt ätande i helgen.


Orkar inte!

publicerat 2012-11-14 klockan 22:04:32

Denna vecka har än så länge varit stressig, massa plugg, läkarbesök allmänt mycket saker som man helst inte vill göra. Så bloggen har hamnat lite i skymundan och det kommer den nog göra ett tag, så, jag har inte slutat blogga! Har bara inte varken tid eller ork till att lägga ner mycket tid på inlägg just nu! När det blir lugnare igen börjar jag blogga som vanligt!!


Från förra året

publicerat 2012-11-11 klockan 21:41:26
 
Tänkte att jag idag kunde lägga upp en bild som jag la upp för precis ett år sedan, men när jag sedan insåg att det var bild på en julmustflaska (drack tydligen förra årets första julmust 11 november förra året) tyckte jag inte det passade så bra. Så tog en från 10 november 2011 istället, då la jag tydligen upp den här bilden.
Plugg och träning har min dag bestått av idag. Äntligen frisk så jag kan träna igen, som jag längtat!! 

Charmtroll till pappa

publicerat 2012-11-10 klockan 20:41:10
 
Ja som sagt, räkna med mobilbilder ett tag tills jag fått tillbaka min dator. Kollade igenom mina bilder jag tagit med mobilen. Har redan hunnit ta över 600 bilder (haft den lite mer än en månad,nörd) och då har jag ändå raderat massa bilder under tiden! Hittade bland annat denna fina, en aning överexponerad, på mig och pappa från för någon vecka sen. Pappan vet hur man posar!!

Seg fredag

publicerat 2012-11-09 klockan 22:18:15
Foto:Pappa
 
Snodde pappas dator för att kunna blogga lite och komma åt photoshop. Så, idag får de bli en bild från pappas arkiv. Idag har varit en riktigt lång dag i skolan, från tidigt på morgonen till sent på eftermiddagen. Inte okej att sluta fyra på fredagar, tror jag sagt det förut men säger det igen. Som tur var fick jag i alla fall gå en halvtimme tidigare eftersom jag var klar med det jag skulle! 

Reparation

publicerat 2012-11-08 klockan 22:10:50

Har lämnat in min dator på lagning idag så nu är jag utan photoshop och bilder igen, så idag får det räcka med mobilblogg. Ikväll har jag pluggat massa matte, snart prov. Skönt med fredag imorgon, är helt slut och jag som ändå bara varit i skolan två dagar den här veckan.


Färgade håret på sisådär fem minuter

publicerat 2012-11-06 klockan 22:30:51
 
Lekte lite i photoshop och bytte hårfärg. Har dock inte sådär mycket hår kvar efter klippningen för nån vecka sedan, saknar mitt långa redan även fast det kanske inte klassas som kort nu heller..  Nu, dags för sömn för ska ta mig till skolan imorgon eftersom jag mår bättre idag, wiho! 

Som ett moln som flög förbi

publicerat 2012-11-05 klockan 21:44:20
 
Då var lovet över lika fort som de kom, var dock hemma idag för är som sagt tidigare sjuk. Blir hemma imorgon också och hoppas på att jag ska kunna gå till skolan på onsdag. 

Från förra söndagen!

publicerat 2012-11-04 klockan 21:03:18

Lite nytt

publicerat 2012-11-03 klockan 21:28:23
 
Förflyttade min förkylda kropp enda ut på verandan idag bara för att ta lite bilder till er. Orkade dock inte köra massa ombyten så skjortan får i se någon annan gång. I alla fall, ovan ser ni skorna och tjocktröjan som införskaffades i torsdags. 

Förkyld

publicerat 2012-11-02 klockan 20:42:10

Har blivit riktigt förkyld över natten, hoppas den inte kommit för att stanna. Resten av familjen är hos mormor och morfar medan jag ligger kvar här i soffan själv. Måste säga att jag inte lider överdrivet mycket!


Shopping med mamma!

publicerat 2012-11-01 klockan 19:14:07

Idag har jag och mamma varit på en shopping tur, har fått mig ett par nya vinterstövlar från Hilfiger. En tjocktröja från Boomerang och en skjorta från The shirt factory. Kan ta och visa bilder på det någon dag om nu min dator kommer igång igen så jag kommer åt photoshop!RSS 2.0