Laddar bilder...

Färg eller svartvit?

publicerat 2011-05-30 klockan 21:55:59


Igår eftermiddag var jag och pappa inne i stan och fotade lite. Vi var bland annat uppe på konserthusetstak och kulturhusetstak. Alltid lika kul att fota på nya ställen!

Orientering hela helgen lång

publicerat 2011-05-30 klockan 17:24:29


Nu är jag tillbaka igen efter att ha varit borta några dar. I helgen har jag ju somsagt varit på läger. Träning och tävling på lördagen och tävling igår. Har gått bra altihop, lite oflyt med vädret bara. Regn och dåligt väder hela helgen förutom den sista timmen innan vi skulle åka hem igår då det blev sol. Har även hunnit med årets första dopp. Och jag kan säga att det INTE var så njutbart! Hade inte med mig systemkameran utan bilderna är tagna med Olympusen, kompaktkamera, förutom den sista som pappa tog på söndagen när han skulle hämta oss med sin Canon EOS 60 D.

Hurtbulle

publicerat 2011-05-26 klockan 21:04:14


Den här veckan är och har varit en riktigt träningsvecka. Därav denna dåliga uppdatering, förstår att det är tråkigt när man år in och märker att inget nytt har hänt.

Igår var det tävling, och idag med. Tog några snabba bilder när jag kom hem i träningskläder för att jag skulle ha något att lägga upp. Imorn åker jag och Alma på orienteringsläger så i helgen blir det ingen blogging heller, tyvärr. Men nästa vecka är jag tillbaks med nya bloggkrafter.

Möjligtvis att jag hinner slänga in ett inlägg imorn, men det är inget att räkna med.

Ha det bra sålänge!

Smothis är det nya

publicerat 2011-05-24 klockan 15:45:00


De här senaste dagarna har det blivit väldigt mycket smoothis drickande för min del. Gjorde mig en idag också som snabbt tog slut. Nu har jag stoppat i mig lite mat och ska strax iväg.

Ska springa vårruset ikväll. Egentligen så var det inte planerat utan det var mamma och hennes kollegor som skulle springa, men en blev sjuk så då fick jag hoppa in och ta hennes plats. Inte mig emot!




Summerdream

publicerat 2011-05-23 klockan 21:45:57


Det här är ju trots allt ingen väderblogg men kan inte låta bli att nämna att idag var det sol igen! Och då blir jag glad. Efterskolan åkte jag hem till Olivia. Trevlans! Bakade bland annat chokladbollar och drack smothies. Mums!

Bilder från helgen kommer upp under veckan.

Tävling: Bloggsvars inbjudan

publicerat 2011-05-23 klockan 21:09:24


Bloggsvar är ju det enklaste sättet att svara på frågor som ställs i bloggen. Jag själv har det, fast jag har dock ännu inte börjat använda det, men det kommer i den nya designen.

Eftersom jag har tre inbjudningar tänkte jag lotta ut dem till er nu. För på fredag kanke de försvinner. Reglerna är enkla:

  • Kommentera inlägget 1 gång(!) att du är med. Glöm ej skriva mail/bloggadress.
  • För en extra lott: skriv att du är med och tävlar hos mig med länk på din blogg

Lycka till! Vinnarna dras på torsdag 26 maj.

Bildinläsnings krångel och födelsedagsfirande

publicerat 2011-05-22 klockan 21:42:45
.
Jag ber om ursäkt för att uppdatreringen har vairt kass i helgen. Igår kväll kom jag hem efter att ha varit ute hos farfar på landet och firat att han fyller år på måndag. Jag hade nu tänkt ladda upp några bilder från helgen men när jag försöker läsa in bilderna så krånglar det bara och avbryts efter hälften. Har försökt några gånger men det avbryts varje gång. Därav bara en bild och den sena bloggningen. Så lägger istället in en av de få bilder som jag trots allt lyckades ladda in, på mig och min kusin Sara.
.
Idag har jag varit på shoppingrunda med mamma. Så nu är balklänning och skolavslutnings klänning fixad. Alltid något. Nu måste jag skriva klart min timredovisning, om jag vill ha någon lön för gymnastiken den här terminen! Hade nästan glömt bort den..
.

Saga och Fanny

publicerat 2011-05-20 klockan 16:34:00
.
Publicerar två till bilder från fotograferingen med Saga och Fanny. För vill inte bara låta sånna här fina bilder ligga.
.

Idag har det varit en riktigt härlig dag igen. Varmen och Solen verkar för tillfället ha återvänt, så idag hade jag shorts i skolan. Efterskolan vart det lite gå och kika i butiker, har hittat en alternativ balklänning nu i alla fall. SOm jag möjligen kan köpa om jag inte hittar något bättre. Det börjar närma sig nu!
.

Fotogenique redan från start

publicerat 2011-05-19 klockan 17:49:37
Hittade den här roliga bilden när jag letade runt bland bilderna, kunde inte låta bli att lägga upp den. Snacka om konsten att bli bra på bild haha
.
Idag har vi haft två timmars dansinspiration i skolan inför balen. Ganska kul faktiskt. Nu ska jag strax iväg igen, ikväll är det tävling. Jag startar om exakt en timme och tre minuter. Så då kan ni tänka på mig som är ute och springer i skogen. Glad över att himmlen spruckit upp nu mot för vad som var i morse.
.'

Feathers

publicerat 2011-05-18 klockan 21:41:05
.
Fler bilder från i måndags. Ni kanske börjar tröttna på de här nu, eftersom jag publierat ganska många. Så jag väntar nog ett tag innan jag publicerar fler. Eller? Jag har fler färdig redigerade på lager som säkert kan vara kul att titta på, om ett tag igen.
.

Forest

publicerat 2011-05-17 klockan 21:47:58

Grass

publicerat 2011-05-17 klockan 17:31:16

Några bilder som jag tog och redigerade i helgen men som jag ej publicerat än. Har tyvärr inte hunnit redigera några fler bilder på Olivia än, men det kommer upp ikväll! Så håll utkik. Nu ska jag strax iväg på träning!

Olivia S

publicerat 2011-05-16 klockan 22:27:47

Foto & redigering: Jag
Styling: Linnéa
Assistent: Maria + Linnea

.
Nu har jag precis slagit mig till ro efter en sjukt kul eftermiddag/kväll. Har varit ute och fotat Oliva som ni säkert förstod. Fick verkligen många fina bilder. Tycker det är så skönt att man kan göra sånt här nu när man har lite mer fritid. Vi började fota ca halv sju, efter några olika "omstylingar" och ett glömt statvihuvud, så vi behövde åka hem igen för att hämta det. Men det blev ju som sagt bra tillslut, så vad gör det.
.
Slutade fotograferingen kanske kvart i nio och då cyklade jag hem igen från sjön med Olivia på paket hållaren. Medans vi såg den sista kvällsolen försvinna, (lät inte det där sista väldigt poetiskt.?!)
.
Fler bilder kommer imorgon, för nu måste jag verkligen gå och lägga mig..

Degdag + springtur

publicerat 2011-05-15 klockan 19:34:59
.
Idag har det verkligen varit en ruggig, sitta inne framför brasan dag. Och det precis det jag gjort också, har i princip suttit i soffan framför datorn hela dagen. Jag håller på med nya designen, går bra men eftersom jag inte är så inne i det där så tar det ett tag. Fast på eftermiddagen tog jag och mamma faktiskt oss ut på en springtur. Så dagen blev trots allt inte bara en "sitta inne dag".
.

Maskros rensning och studsmatteuppsättning

publicerat 2011-05-14 klockan 17:42:25
.
Den här helgen är nog första helgen på jag vet inte när som jag inte har någon/några skolsaker jag behöver tänka på. Dagen har spenderats ute på gräsmattan. Jag har nämligen satt upp studsmattan, innan jag gjorde det var jag tvungen att plocka bort lite maskrosor som så fint hade kommit fram, inte lika kul däremot. Fast vad gör det när man annars har varit frii hela dagen!
.
Ikväll blir det grillning, sommarkänslaaaa
.

Klippt

publicerat 2011-05-14 klockan 11:41:05
.
Igår efterskolan var jag och klippte mig. Känns väldigt ovant nu, håret är så kort!! Blev av med minst tio centimeter, men det var välbehövligt!
.

Naked juice bar

publicerat 2011-05-12 klockan 22:09:22
Tyärr blir det en mobilbild idag igen, för hade inte kameran med mig
.
På eftermiddagen idag blev det en snabb fika med Josefin, och ett tag gå och kika i affärer med Olivia. Sedan på kvällen åkte jag iväg igen med mamma. Köpte ett par nya ballerina och några strumpbyxor. Provade lite andra kläder också men köpte inget. Kan visa skorna i helgen om någon vill?! Men det är bara ett par vanliga svarta så inget revoulotionerande direkt haha..
.

Firar ledigheten med en glass på djurgården

publicerat 2011-05-11 klockan 21:23:24
Idag får det bli två mobilkamerabilder
.
Efter skolan idag tog jag och en kompis oss en spontan tur till djurgården! Idag skrevs förhoppningsvis det sista provet för terminen också, så då gäller det ju att passa på! Riktigt skönt väder, perfekt för en glass vid vattnet!
.

Ta mig till havet

publicerat 2011-05-10 klockan 16:13:32
Bild på en liten Olivia från 2001
.
Verkligen inte mig emot med att ha sånt är väder alla dar. Så himla skönt. Blev shorts premiär i skolan för iår idag! Just nu sitter jag ute i solen i bikini, med Maggios skiva spelande på spotify. Underbart! Skrev två prov idag, har ett kvar imorn och sedan hoppas hoppas hoppas jag på att det inte blir några fler prov i grundskolan!! Drygt en månad innan skolavlutningen!
.

juice

publicerat 2011-05-09 klockan 15:39:23
.
Kom hem för typ en halvtimme sen. Så nu sitter jag och käkar lite mellis. Har två prov imorn och ett på onsdag så måste börja plugga snart. Har inte så mycket mer att säga..
Bloggar senare!!

Taggad till tusen

publicerat 2011-05-08 klockan 20:58:12
.
Jag vill bara ut och fota porträtt nu nu NU! Sitter och tittar på olika porträtt bilder och blir bara så sugen!! Chattade med Olivia förrut och vi smider våra planer för olika fotograferingar. Fast inget datum bestämt utan vi vet bara att vi vill. Förhoppningsvis blir det lugnare i skolan snart och då, då ska vi ut minsann!!
.

Vissa saker kanske man inte borde berätta

publicerat 2011-05-08 klockan 14:25:56


Idag håller jag på att baka. Ska bli nån slags limpa av nåt slag, hoppas den blir god. Det är verkligen varmt och skönt ute nu igen, svårt att tro att det snöade för en vecka sen. Vad har ni gjort idag?

Nu till en sak som jag egentligen inte borde berätta.. Medans jag väntade på att degen skulle jäsa klart gick jag ut och satte mig i solen. Sirapsflaskan som jag använt när jag bakade var inte riktigt slut, men nästan, så jag tog den och drack ur det sista. Lite smått besviken gick jag sedan in igen när jag upptäckte att mitt långfinger inte nådde ända ner till botten. Men det var gott så länge det varade!


Fanny II

publicerat 2011-05-08 klockan 08:21:00

Alla har vi varit små

publicerat 2011-05-07 klockan 21:20:45
Bild från när jag var lika gammal som "mina" små gympa tjejer
.
Idag har jag varit på märskestagning med tjejerna i gympa gruppen som jag tränar. Var ganska kul att se hur dem skärpte till sig och verkligen gjorde sitt bästa när det var lite mer på allvar. Dem var så duktiga!!
( nu lät jag kanske lite som en mamma haha) På onsdag är sista träningen för iår, huh vad tiden går!!
.

Saga II

publicerat 2011-05-07 klockan 19:00:52

Samma bild- Olika redigering

publicerat 2011-05-07 klockan 14:52:51
.
En bild från igår, som jag redigerat på två olika sätt. Vilken är din favorit?, den övre mer kalla, eller den nedre som har ett varmare ljus?
.

Saga I

publicerat 2011-05-06 klockan 20:54:00
Så fin!

Fanny I

publicerat 2011-05-06 klockan 18:50:16
.
Efterskolan idag fotade jag Saga och Fanny! Så kul, måste göras igen!! Och det blev många super fina bilder också. Kolla bara den här ovanför på Fanny. Jaa ni ser själva!!

Vimsig, eller vad?

publicerat 2011-05-05 klockan 21:55:49
.
Det käns som om jag bara har blivit meroch mer vimsig nu på sistonde. Idag efter skolan skulle jag till sjukgymnasten. Jag kollade på lappen med min tid imorse så att jag var säker på vilken tid det var jag skulle dit.
.
Men vad tror ni inte?! Efterskolan går jag till bussen i lugn och ro, tänker at det är skönt att äntligen få åka hem efter att ha skrivit de där två proven. Och när jag kommer innan för dörren hemma frågar mamma " ehh skulle du inte till sjukgymnasten?" Jag ba: " aa juste, det var dit jag skulle". Men som tur var skjutsade mamma dit mig så jag hann i tid.
.

Inte bara fint utan fin fint..

publicerat 2011-05-04 klockan 13:57:48
...väder det var igår! Lite otur att jag skulle gå på skansen just den dag med sämst väder på mycket länge..
.
Nog om det. Slutade ett idag, riktigt skönt! Fast inte lika skönt att jag har en hög med saker som jag måste göra nu! Två prov imorn och inämmning på fredag! Livet leker, eller hur är det man brukar säga?!
.
Äsch det är inte så farligt som det låter, den här gången! Idag har jag bokat in fotosession med Saga och Fanny på fredag, så ska bli kul, och förhoppnings vis lite nya bilder här också!!
.
Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna plugga innan gympan!

September

publicerat 2011-05-03 klockan 22:00:33

Imorn bliré skansen

publicerat 2011-05-02 klockan 22:02:00
Imorgon ska jag på friends dag på skansen, var på det i sjuan också och om jag inte minns fel så var det en ganska så skön dag! hoppas det blir det iår igen, det blir det säkert! Har med mig Catarina också eftersom stackars Jonas behövde göra nationellt prov. Otur för honom! men tur för Catta!
.
Kameran hänger med också om det inte är spöregn eller händer något annat oväntat imorgon bitti. Det kan man ju aldrig veta! Men vi får hoppas på det bästa!
.

Som lovat (för länge sen)

publicerat 2011-05-01 klockan 18:54:38


För ett antal veckor sedan publicerade jag en del i den här bilden. Jag lovade då att jag skulle visa den färdiga bilden också, kommer ni ihåg det? Antagligen inte eftersom det var så länge sen, jag hade nästan glömt det själv. När jag nu nyss rullade förbi den, bland bilderna. Så det är bäst att passa på så länge jag kommer ihåg det!

Det här är alltså en bild som jag gjorde som bilduppgift förra året någon gång.


1 maj

publicerat 2011-05-01 klockan 09:54:46
Kom på en dålig sak imorse. 1 maj är på en söndag. Hade den varit imorn istället hade vi fått vara lediga. Dålig upptäckt. Idag vaknade jag ganska tidigt för att vara en söndag, redan klockan 8! Då sov jag inte bort den här dagen heller, toppen!


RSS 2.0