Laddar bilder...

10-Mila 2011

publicerat 2011-04-30 klockan 21:06:18
Idag har jag som sagt varit på orienterningstävling, Tio-mila, en av de största tävlingarna i Sverige. Det är en lagtävling och jag sprang i ett av ungdomslagen. Tyvärr så råkade förste man i mitt lag stämpla fel så mitt lag blev diskat. Sånt som händer! Jag sprang min bana i alla fall!

Foto session

publicerat 2011-04-29 klockan 20:17:03
Idag efterskolan hjälpte jag Linnéa att fota henne till en skolgrej som hon frågat mig om. Blev många bra bilder! Tog lite bilder på Catarina som också var med, och Alma var assistent. Tog väldigt få men i alla fall några självporträtt på mig också, bland annat den ovan.
.

Varmt och skönt springväder

publicerat 2011-04-28 klockan 21:48:03
Kom hem sent från träningen idag så sent som vid nio. För efter träningen var det genomgång av helgens lag osv osv. Ganska mycket onödig info också, så det vart lite långdraget... Träningen gick i alla fall bra, sprang två ganska lätta banor. Det är rätt skönt när man springer i "hemmaskogen" också för då behöver man inte titta kartan så mycket utan man hittar ändå haha.
.
Var väldigt varmt och skönt väder att springa i också, alldelles lagom.
Bild ej tagen idag

Kort dag

publicerat 2011-04-28 klockan 14:53:57
Idag var det en kort dag. Först sovmorgon och sedan ingen gympa. Skönt! Senare ikväll ska jag ta mig till träningen. För i helgen är det 10 mila, (stor orienteringstävling).

Mega glass à la Berlin

publicerat 2011-04-27 klockan 17:09:18
Ni blir lite suktade nu va? Ville bara visa er mega glassen som jag åt till fika en dag när vi var i Berlin. Det är ju bra också när fikat kostar mer än middagen *ironiskt*. Men åhh så det var värt det!
.
Nu måste jag göra mig klar för snart ska jag åka på gymnastiken.

Då var den här dagen avklarad också

publicerat 2011-04-26 klockan 22:06:00
.
Första dagen i skolan efter påsklovet idag. Hade gärna haft lov nån vecka till, men så tänker väl alla. Kom hem vid nio halv tio igår kväll efter lite förseningar. Man blir ganska trött efter 8 timmars bussresa.
Ikväll har jag i alla fall varit på träning trots att förkylningsmonstret börjar attakera min näsa och hals.
.
Nu är det inte många veckor innan sommarlovet och sen är det ju slut med grundskolan för min del. Det är bara att kämpa hela vägen ut, ett uttryck citerat från skolans lärare som kommer upp några gånger i veckan. Bra då vet vi, och så tackar vi och tar emot!
.
Godnatt alla, så hörs vi imorgon!



och glöm inte kämpa hela vägen var det

Det är så synd när skärpan hamnar på fel ställe...

publicerat 2011-04-26 klockan 19:47:00
Titta på den här bilden, läs sedan texten under
.
Håll med mig om att man bli ledsen när man öppnar en bild i datorn och upptäcker att den är suddig?Eller att skärpan hamnat på fel ställe. Men den såg ju bra ut i kameran tänker man, och det finns en anledning till det också. Kamerans skärm är mycket mycket mindre än vad datorns skärm är. Som tur är finns det ett enkelt sätt att undvika detta; zooma in i bilden när du fortfarande är ute och fotar när du fortfarande har chansen att korrigera dina små "fel"
.
Nu blev det här inlägget om något helt annat än vad jag tänkte från början

I'm going home

publicerat 2011-04-25 klockan 14:43:21
.
Nu sitter jag Carro och Jennifer på bussen igen. Den här gången åt det andra hållet--> Stockholm.
Fick nyss reda på att bussens "matstopp" blivit uppskjutet och jag som redan är hungrig  får vänta på lunch i typ två timmar till...
.

-

publicerat 2011-04-24 klockan 16:37:33
.
Nu har vi kommit hem från skidbacken och duschat. Snart ska vi iväg och bowla innan vi stockholmare åker hem imorgon. Tänkte visa en bild från igår, när jag hoppade studsmatta. Var inte själva hoppandet jag skulle visa utan husen och bakom, visst ser det mysigt ut? Lite Emil i lönneberga känsla...
.

24 april

publicerat 2011-04-24 klockan 08:55:19
.
Vaknade före de andra så nu har jag tid att blogga en snabbis! Idag ska vi ut och åka i skidbacken. Får se om det går bra eftersom det är ganska varmt och plusgrader.
Ha en bra dag!

Köra skooter

publicerat 2011-04-23 klockan 21:45:20
.
Är ju som sagt uppe i Norrland nu hos Veronica med Jennifer och Caroline. Och ja... det är inte riktigt som hemma precis allting är så mycket mindre här och det är så långt till allt hehe. Idag har vi i alla fall varit på skootertävling. Har aldrig varit på det förut, tyckte det var ganska roligt  :)

Norrland

publicerat 2011-04-22 klockan 11:12:19
Bild fråån England i sommras
.
Nu sitter jag på busen påväg till Veronica i Norrland med Jennifer och Caroline. Knappt åtta timmar kvar, Kul!!
.

Berlin bilder del två

publicerat 2011-04-22 klockan 09:05:00

Berlin del ett

publicerat 2011-04-21 klockan 19:55:36
Det var lite av bilderna från Berlin. Del två kommer imorgon.Har många fler också men de kommer upp allt eftersom. 

Skärtorsdag

publicerat 2011-04-21 klockan 15:18:38
Nu har jag precis kommit hem ifrån mormor och morfar. Var där och åt lunch och hjälpte morfar med datorn. Förut idag har jag suttit ute i solen, plockade även fram close up filtret för första gången på ett tag och fotade lite vitsippor.
Vad har ni gjort idag?


Shopping i Berlin

publicerat 2011-04-20 klockan 22:25:52
Kofta-Puma, Byxor-Puma Klänning/topp- Veromoda

Vitt linne med spets - Forever 18

Byxorna igen+ svart linne likadant som ovan, Klänning- Vero moda
.
Det här är lite av det jag införskaffade mig i Berlin. Köpte ett par nya pilotglasögon, två par leggings, 10 par strumopr(big pack) och ett par svarta shorts som jag glömde ta kort på också...
.

Berlin

publicerat 2011-04-20 klockan 09:32:48
.
Inatt kom jag och familjen hem ifrån Berlin där vi varit nu i fyra dagar. Något som alla inte vetat om, men jag har ju bloggat lite därifrån också så det har ju inte varit helt tomt. Jag har haft det superbra och nu har jag över tusen nya bilder att ta hand om. Vi har varit runt och tittat på sevärdheter sådär som man brukar och jag har även hunnit med endel shopping. Tänkte kanske senare idag hinna ta kort på det jag köpt, så ni får se!
.
Så kika in lite senare igen för man vet aldrig vad som kan dyka upp...
.

Måndag

publicerat 2011-04-18 klockan 08:47:00
Blir ett till inlägg med blommor men det går säkert bra ändå?!
Ha en bra måndag!

Jag är där våren är!

publicerat 2011-04-17 klockan 20:37:37

Konsten att stå på tå

publicerat 2011-04-16 klockan 12:02:00

Blommans väg del IIII

publicerat 2011-04-15 klockan 18:16:54
Del I
Del II
Del III
*länkar kommer inom kort*

Nu var det ett tag sen sist och blomman har hunnit bli rikitigt hög. Hela fick inte ens med på bild! Den har fått tre knoppar också så nu är det bara att vänta på att blommorna ska slå ut!
.

Kvällsmums

publicerat 2011-04-14 klockan 22:03:19
.
För ett tag sen tog jag mig en skål med youghurt,banan och russin. Riktigt mumsigt för var ganska hungrig, trots att jag åt middag bara nån timme innan. Ibland undrar man ju vad det är för fel på min mage?
.
Ha en bra kväll! Eller kanske börjar bli dags att säga natt...

Organisk kemi i solen

publicerat 2011-04-14 klockan 21:37:19
Var svårt att få en bra bild på mig för jag fick solen i ögonen hela tiden.. ... från en sak till en annan, håll med om att det ser väldigt verklighetstroget ut att jag sitter och pluggar, inte bara sitter och steker mig i solen
.
På eftermiddagen idag satt jag ute i finvädret och pluggade NO till provet imorn. Hoppas det går bra, men det gör det nog! Och.. för er som undrar varför jag har träningskläder på mig så var det för att vi hade idrott sista lektionen och då åkte jag hem i de kläderna istället för att byta om..
.

Jujustsu

publicerat 2011-04-12 klockan 21:42:53
.
Idag hade vi jujustsu på idrotten i skolan. Ganska kul faktiskt som omväxling. Jag gick på det i sexan men slutade för att jag tyckte det var tråkigt, alldelles för våldsamt haha. Fast idag sp fick vi inte hålla på och sparkas och kastas och sånt där så det gick bra!
.
På eftermiddagen har jag pluggat med Alma. Imorn är det nationella i engelska också,  det har jag inte pluggat till men det får gå ändå
.

11-04-11

publicerat 2011-04-11 klockan 21:42:44
Nu är det en sån där jobbig vecka igen som sagt! Har tre prov.. vilket kommer leda till att uppdateringen inte kommer vara på topp den här veckan.
Pluggade ett tag med Catarina efter skolan idag, men blev sedan hämtad av mamma.
Nu är jag otroligt trött och det käns som om jag börjar bli förkyld. Usch, hade ont i halsen imorse men det försvann sen under dan men nu har det kommit tillbaka. Har ont i öronen också, konstigt det brukar jag inte ha..
.
Nog pratat om mina "krämpor" för det finns ju mycket roligare saker att berätta. T.ex. att min fjärrutlösare är vid liv igen efter ett litet byte av batteri!
.
Som avslut på detta ganska negativa inlägg får ni en bild på mig från Hastings i sommras

Vårigt värre

publicerat 2011-04-10 klockan 22:13:13
Nu kan man verkligen säga att våren kommit på riktigt! Satt ute ett tag idag och har faktiskt blivit lite bränd :/
Var ute  och sprang på eftermidagen också, skönt! (när man var klar..)
Nu är det dags för sängen!

Bra Olivia bra!

publicerat 2011-04-09 klockan 22:47:04
Nu på kvällen har jag startat med något som jag velat göra länge. Nämlingen att förstå sig på hur hur html, kodmallar och stilmallar verkligen fungerar så att jag kan göra designer själv. Fattar faktiskt ganska bra och det finns ju tusetals bra sidor/bloggar om hur man gör. Det är till så mycket hjälp och utan dem så skulle det ju aldrig funka! Har börjat lite i alla fall och det käns bra att väl komma igång för tycker faktiskt att det är ganska kul!
För er som undrar så gör jag det på en annan blogg som kommer vara hemlig så inget kommer att förändras här än på ett tag.
.
Har du något tips så tar jag mer än gärna emot det!
.
PS. är det någon mer än jag som har problem med statistik sidan? har varit nåt fel sen igår, det är fel på datumen och den räknar inte sidvisningar/unika besökare. Jätte knasigt, hoppas det fixar till sig snart!

Bara en vecka kvar

publicerat 2011-04-09 klockan 12:00:29

Igår kväll var jag hema hos Josefin på middag med några andra konfakompisar, kul!! Lägger antagligen upp lite bilder senare idag när jag laddat in dem.

Nu pluggar jag franska, har prov i veckan. Måste plugga NO sen också. För den här veckan kommer bli körig, har TRE PROV!! Usch, men efter det så kommer påsklovet! Så skönt!

Lite senare idag kommer farfar hit :D

Vad gör ni idag?



Min bästevän fjärrutlösaren har dött

publicerat 2011-04-08 klockan 16:43:39
Hoppas på att det bara är batterierna som är slut...

What a wonderful surprise

publicerat 2011-04-07 klockan 21:51:17
Imorgon ryker sovmorgonen för det är nationellt prov i engelska! KUL!!!

Gymnastik onsdag

publicerat 2011-04-06 klockan 21:32:27
Onsdag idag igen vilket betyder barngymnastiken för min del. Gick väl bra, var bara 12 barn där idag. Många sjuka nu! Fast råkade göra en liten miss faktiskt. Skulle visa hur man gör en bra volt på satsbräda men på något sätt råkade jag liksom glida på den så landade på rumpan istället för på fötterna, haha. Men sånt får man väl bjuda på antar jag!
.

Ingenting alls att berätta

publicerat 2011-04-04 klockan 21:19:45
Idag har jag verkligen ingenting att säga, skriva eller berätta. Jag har funderat hela eftermiddagen men har inte kommit på något. Det roligaste jag kan säga om jag nu måste klämma ur mig något är att jag är otroligt sugen på chokladbollar ochh att jag tänkte se på pensionärsjävlar nu.
.
Nu blev det i alla fall några rader, så länge. Och så får vi vänta på mer inspiration till nästa inlägg förhoppningsvis.
.
in my dreams...

tredjeapril

publicerat 2011-04-03 klockan 21:01:17
.
Det blev lite självporträtt i alla fall! Fast hann inte ta så många som jag tänkt mig för helt plötsligt så dog fjärrutlösaren. Jag vet inte vad som är felet, hoppas på att det bara är batteriet som tog slut.
Många bilder blev ganska brusiga för var lite dåligt ljus och hade nog för stor bländare tror jag. Men men fler av de bättre bilderna kommer upp vilken dag som helst!
.

Joggingrunda

publicerat 2011-04-03 klockan 17:18:20
.
Var ute och sprang för ett tag sedan! Gick bra fast var fortfarande lite småhalt på vissa ställen. Nu har jag kommit hem från landet, och tänkte försöka ta lite självporträttsbilder. Vi får väl se om det blir några bra! Isf kommer det upp senare :)
Vad har ni gjort idag?

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram...?

publicerat 2011-04-02 klockan 19:13:14
.
Idag har jag som ni kanske förstår gjort chokladbollar! nami,nami!! Om det är nån som vill ha recetet kan jag lägga upp det, fast jag antar att alla redan vet hur man gör chokladbollar!
.
Annars så har det inte hänt så mycket annat idag.
.
Ha en bra kväll! Så får vi se om jag bloggar igen lite senare,vem vet?

Olivia II

publicerat 2011-04-02 klockan 10:32:16
Foto och redigering: Jag Modell: Olivia

Like it like Ben & Jerry

publicerat 2011-04-01 klockan 19:31:08
.
Förra veckan smakade jag Ben&Jerry Strawberry Cheesecake för fösrta gången och för er som inte smakat den än så kan jag berätta att det var ljuvligt! Inte den godaste jag ätit men ändå så god!
.

Amerikanska pannkakor med hallon i!

publicerat 2011-04-01 klockan 18:33:18
Min plan var att skriva det här inlägget imorse, men det blev lite körigt (varför är jag inte förvånad?)  att hinna med bussen så publicerar det nu istället.
.
Imorse gick jag upp lite extra tidigt för att jag skulle hinna gör amerikanska pannkakor till frukost. Har varit sugen på det hela veckan så idag när vi ändå hade sovmorgon så passade jag på! Yummie!!
.


RSS 2.0