Laddar bilder...

Romme imorgon!

publicerat 2011-01-30 klockan 21:07:51

Bild från sportlovet 2008

Imorgon bitti 05,45 bär det av till romme med skolan. Ska bli kul första gången jag åker snowboard sedan sportlovet förra året. Uppdateringen kommer därför att bli låg imorn, kanske ingen alls. Det beror lite på hur sent vi kommer hem igen.

Ha det så bra/ O



Ps. mitt tips inlägg har tyvärr frusit ute idag. Har inte hunnit helt enkelt utan det får komma när det kommer..

Springtur i finvädret!

publicerat 2011-01-30 klockan 15:06:47
Har precis kommit in efter en springtur. Var egentligen inte planerat men eftersom det var så fint väder så var det lika bra att passa på. Lite småhalt på vissa ställen bara, annars gick det bra. Annars har jag väl försökt göra klart skolarbeten idag.
Tänkte kanske göra ett tips inlägg senare idag om hur man tar bilder med sk. drag effekt, för det var folk som frågade om det :D !

Vad gör ni en söndag som denna?

Promenad på isen

publicerat 2011-01-29 klockan 21:09:37
Idag var jag och pappa på promenad på isen, hade kameran med mig också såklart! Jag har även hunnit skriva klart mitt teknikarbete nu är bara den sista slut "fixen" kvar nu.

Vad har ni gjort idag?
ser bilderna förstora ut? tryck F5 för jag har nämligen ändrat så att jag ska kunna ladda upp större bilder nu så ni kanske behöver ladda om sidan.

Frukost

publicerat 2011-01-29 klockan 10:06:13

dentjugoåttondejanuaritjugohundraelva

publicerat 2011-01-28 klockan 20:08:19
Hej!!
Efterskolan idag åkte jag och Alma till kista för att jag skulle köpa present till mamma ( mamma du såg inte det där). Vi var där drygt 2,5 timme och vi avslutade med att äta lite på macdonalds för att vi var hungriga. Sedan kom pappa och hämtade oss. Nu har jag ätit middag, bakad potatis blev det idag, gott!
Nu ska jag se på let's dance! vad gör ni en kväll som denna?
Tänkte ta kort på mammas  (och mamma du såg inte det där heller) och sedan pixla upp bilden så att man inte kunde se vad det var. Men var för lat för det nu så får se om  jag gör det imorgon.

Håller på och fixar med designen så det är därför det ser lite konstigt ut

publicerat 2011-01-28 klockan 19:47:53
. tryck f5. header bilden är förtillfället för liten, jag vet!

Då är det väl bara att söka då!

publicerat 2011-01-27 klockan 18:18:31
-
Idag kom koden till gymnasieantagningen så nu är det väl bara att söka på då antar jag :D. Naturnatur är det programmet som står högst upp på min lista just nu...
-
Från ett ämne till ett annat. Vill bara säga tack till att snälla kommentarer  jag har fått nu på den senaste tiden. Blir verkligen jätte glad och det gör det faktiskt ännu roligare att blogga! Igår hade jag besökrekors också 50 unika, tjoho!!
-
-

Mitt framtida yrke; trädgårdsmästare?!

publicerat 2011-01-27 klockan 15:43:50
Fick en sån här "planteringssak" av mina kusiner för ett tag sedan men har inte tagit mig för att plantera den än. Men idag gjorde jag det ska bli kul och se om det blir något. Tänkte att det kunde bli en liten följetong och följa hur den växer haha!Mycket intressant...


Hemma igen!

publicerat 2011-01-26 klockan 20:59:27
Gammal bild från höstlovet

Kom hem från gympan för ca en timme sedan. Var roligare än vanligt idag även fast det brukar vara kul annars också. Och tro det eller ej men dem var ovanligt "lydiga" idag.
-
Sedan dess har jag skrivit klart ett stycke på mitt NO arbete som jag inte hann göra klart innan för jag behövde åka. Ville skriva klart det idag så det var klart också!
-
Tänkte ta en snabb dusch nu och sedan kanske måla naglarna om jag orkar.
-
-

Happy time

publicerat 2011-01-26 klockan 14:20:59
Detta blir ett till sånt där roligt inlägg för er.
Det har varit super soligt väder idag och jag vill verkligen gå ut. MEN måste plugga, som vanligt känns det som. (som om ni inte hört det tidigare). VILL GÖRA ANDRA SAKER!!!


NU till det positiva:

  • gympa ikväll
  • blev lite gladare av det lilla jag lekte med kameran och fjärrutlösaren :D
  • Vi slutade klockan ett idag för att lärarna skulle gör något spec. DET uppskattas verkligen av mig. Ni tror inte att ni ska ha det lite oftare ?
HÖRS SENARE
eller inte...

OM MIG kommer

publicerat 2011-01-25 klockan 21:12:10
Nu har jag precis kommit hem från träningen. Gick lite bättre idag när jag lärt mig programmet lite bättre så då vart det ju ännu roligare också. Nu ska jag äta en apelsin och sen duscha.

Jag vet att jag verkligen måste fixa en om mig flik i kanten så att folk som inte känner mig vet vem jag är och sånt där som alla har. Har tänkt på det länge nu men det har liksom inte riktigt blivit av än. Men det kommer...

"Drag" effekt på några granar. Någon som vill veta hur man gör?

möööhhhhh

publicerat 2011-01-25 klockan 17:38:16
Känns som om läxor är det enda jag gör nuförtiden... senare ikväll ska jag i alla fall gå och träna, step. Ska lämna in en teknikuppsatts på tisdag vill försöka bli klar med den så fort som möjligt eftersom det är fler prov på tur. Så ska ska fortsätta med den nu!
Har ni mycket ni måste göra nu?!
Mina fina "datorglasögon"..

Detta damp ner i min brevlåda idag!

publicerat 2011-01-24 klockan 16:27:48

Tre rätters

publicerat 2011-01-23 klockan 21:25:17
Pilgrimsmussla med rom och sparris
kött med potatisgratäng, sås (den ni ser)  och chilibearnaisesås
Vit chokladmousse med frukt
-
-
Som sagt så har vi varit och firat morfar idag med resten av släkten. Åt på restaurang det ni ser ovan som ni kanske förstår. Allt var verkligen jätte gott om man räknar bort pilgrimsmusslan som jag har lite svårt för, haha. Efter det gick vi hem till mormor och morfar och fikade, trevligt trevlig!!
-
-
Tänkte att jag skulle se på familjen annorlunda på TV4 play men det blev det inget av med efterom TV4 är snåla och bara har kvar sina program i en vecka om man inte har lust att betala för att se, och så kul är det ju inte precis...
-
-
Nu ska jag nog snart göra mig klar för sängen är super trött!

Grattis morfar 80 år

publicerat 2011-01-23 klockan 11:23:29
Nu ska vi snart iväg och ha överrasknings kalas för morfar som fyller 80 idag! Grattis morfar!!
vad kan gömma sig i hans paket?

Stativet

publicerat 2011-01-22 klockan 21:00:39
Kulleden
Går att göra till ett spagatstativ så att man kan komma riktigt nära marken också

Har gått upp nu

publicerat 2011-01-22 klockan 08:24:29
Vaknade nyss och nu sitter jag här. Ska äta frukost snart sedan ska jag iväg på öppet hus igen. Senare idag blir det väl såklart att testa de nya prylarna!

Sprang på en gubbe

publicerat 2011-01-21 klockan 22:01:05
Tagna idag vid halv 6!! Med nya objektivet! Och utan blixt dessutom!! Snacka om bra!
Nu sitter jag och kollar på let's dance med datorn i knät!

Storhandlat

publicerat 2011-01-21 klockan 21:03:39

Idag har jag och pappa som sagt varit inne i staden för att gå och kolla i fotobutiker. Men det blev bara en eftersom jag hittade allt jag ville ha där. Här ovanför ser ni mitt nya objektiv, är redan supernöjd med det det lilla som jag provat. Köpte även ett nytt stativ som jag snackat om länge nu blev ett manfrotto 190XPROB stativ och en manfrotto 496R2C säger er kanske inte så mycket menmen tänkte göra ett eget litet inlägg med det imorgon har inte tagit några bra bilder på det än.
-
Nu väntar jag bara på sakerna som beställdes igår. =)
-

784 kronor fattigare men...

publicerat 2011-01-20 klockan 21:58:40


hej inte alls överexponeradbild

Har beställt lite nya saker som ni kanske förstod och imorgon ska jag och pappa åka in till stan och kolla på stativ igen.. kanske lite på nåt objektiv och också!

Pappas gamla kamera

publicerat 2011-01-20 klockan 20:33:37


Hade no provet idag så nu är det över, skönt! Gick väl bra antar jag. Efterskolan var jag+ några till i franska gruppen tvugna att vara kvar i skolan för att vi skulle vara med i nån språktävling. Sen var jag med Alma och Catta ett tag. Har räknat lite matte också.

Ska nog äta något snart för blev inte mätt på middagen hehe.

// Olivia

Skoltröjorna

publicerat 2011-01-19 klockan 16:10:33







Som ni kanske förstår så fick vi våra klasströjor idag :D. Och såhär ser dem ut. Kom hem för en timme har sen dess tagit kort på tröjan, käkat mellis och läst på om alla droger till provet imorn. Ska forstätta med det snart.

Idag är det ju snart för gympan igen ska bli kul! Så ska dit senare. Måste skriva ut nya närvarolistor för terminen också :P

// Olivia

slarvmaja

publicerat 2011-01-18 klockan 21:27:45
-
Kom hem från träningen för typ en halvtimme sedan och nu sitter jag och läser på engelska läxan tills imorn som jag varit oduktig och glömt bort att ta hem tidigare. Nu ska jag duscha sedan ska jag typ gå och lägga mig. Har gått och lagt mig försent flera dagar i rad nu och det är inte  bra. För då blir jag så himlans trött på morgonen.
-
-
Godnatt
känner att jag inte alls har några bilder som passar till inläggen längre

-

publicerat 2011-01-18 klockan 18:47:42


Ska iväg och träna snart. Har inte så mycket annat att säga. Imorgon börjar barngympan igen ska bli kul
!!

HÖRS// OLIVIA

Julgodis

publicerat 2011-01-17 klockan 20:39:12
Mamma kom nyss och bjöd mig på lite julgodis som vi fortfarande har kvar sen i julas. Då blev jag glad!!
-
Nu ska jag gå och se om det är något kvar på att se på topmodel eller om jag ska duscha istället. Vet faktiskt inte vilket jag ska göra har inte sett ett enda topmodel avsnitt på den här säsongen och tycker inte det är så kul heller längre för den delen. Börjar bli lite tjatigt nu är ju typ samma varje gång ändå bara att de byter ut deltagarna.. Aja hörs imorn!! och kom igen nu att kommentera i inlägget under var inte blyga!! Alla tips är bra tips (nästan).
// OLIVIA

Plugg

publicerat 2011-01-17 klockan 14:18:15
Har precis kommit hem fick sluta tidigare för svenskan var inställd. Skönt!! NU ska jag plugga till no provet och sedan måste jag träna franska också mm. Så har en hel del att göra och jag vill helst bli av med så många saker som möjligt i tid så att det inte blir stressigt i slutet. Som jag vet att det alltid bli ändå.
Någon som har något bra bloggtips på vad jag skulle kunna blogga SNABBT när man kommit hem från skolan är trött och inte har så mycket tid??



Venedig

publicerat 2011-01-16 klockan 10:26:00

Tre bilder från Vendeig, sommaren 09.





Tidsinställt inlägg jag skrev igår..

Lördag 15 januari 2011

publicerat 2011-01-15 klockan 20:40:57
Var ju som sagt på öppet hus inför gymnasiet idag på förmiddagen. När jag kom hem så bytte jag om och jag och pappa åkte sedan till golfbanan för att åka skidor. Körde 6,7 km spåret. Fast det var verkligen inte alls bra glid idag om man gemför med i tisdags då det var typ is i spåren :D.

Kom hem, duschade, åt lunch. Sedan har jag väl typ pluggat. Bad pappa förhöra mig på no:n eftersom vi har prov i veckan. Gick väl ganska bra fast var så himla trött så somna mitt i så vi fick fortsätta lite senare för jag behövde sova lite. Så ni kan ju förstå hur trött jag var brukar ALDRIG kunna somna på dan och speciellt inte om jag inte är sjuk. Så jag vet inte vad det berodde på myyyystiskt...

Nu ska jag gå och se på TV.

// Olivia



Skidor i all ära men jag kan ändå inte låta bli att längta till sommaren..

Vettigare inlägg kommer

publicerat 2011-01-15 klockan 18:19:16



Håll ut !! Skriver ett "riktigt" inlägg senare. Känner att jag inte riktigt har tid med det nu.

Chai Latte!!

publicerat 2011-01-14 klockan 22:36:51
Hade sovmorgon idag så började halv tio. Skönt!
Efterskolan följde jag med catarina, linnéa och olivia till olivias mammas jobb för det skulle fota lite till deras bilduppgift. Hjälpte dem lite med det. Sen åkte jag och olivia till centrum. Fikade på waynes åt choklad boll och drack chai latte. Har aldrig druckit det förut men eftersom olivia sa att det var det bästa nånsin kände jag ju mig lite tvungen att testa. Har hört flera andra som tycker det är det bästa som finns att dricka också...
-
men usch och fy och blä var verkligen inget för mig! Var verkligen verkligen verkligen alldeles för sött, inget jag kommer ta igen precis. Så olivia drack upp halva min plus hennes egna stora. Kollade runt i lite olika affärer. Kom hem typ tjugo över sju.
-
Sen dess har jag ätit och sett på let's dance, fast känns som jag börjat tröttna på det inte alls lika kul som förut.
Är ovanligt trött redan så ska nog gå och lägga mig snart, ska upp tidigt på öppet hus imorn...
-
jag vet att bloggen inte har varit så jätte varierad och kul nu den senaste veckan, men ni får har överseende för det blir så när skolan börjar. Först går man i skolan hela dan sen kommer man hem och är trött

GODNATT

Dagens felhörning

publicerat 2011-01-13 klockan 18:36:48
Dagens bästa i skolan idag: Vi sitter och förhör varandra på narkotika eftersom vi ska ha prov på det snart. Snackar om hacsh och kokain.. Var typ såhär (Var inte riktigt där från början utan kom in nån gång mitt i så de andra fick berätta)

" vilken färg har det? "

Linnéa ska precis svara när vår mentor Santiago (spanska lärare)  kommer förbi.
S: " aah, det vet jag det är brunt ... och inuti är det vitt."

Vi: " ehh.."

S: " Och det vita inuti är jätte jätte gott!!"

Vi: " ännu mer ehh... börjar skratta"

S: " Ja det inuti är jätte gott, har ni aldrig smakat?

Vi: " ....."

S: " ja kokos nötter! "


Det förklarade saken!! Han hade hört innan när vi snackade om kokain/ koka och trodde vi snackade om kokosnötter...
Kanske inte låter så roligt som det var men så är det väl alltid..


Det hände en till klockren sak igår när jag och Olivia var och träna igår, men vet inte om jag skriver den för det kanske blir lite mycket samma samma!! vad tycker ni? Ni får bestämma.


Skivstång och kondition ikväll

publicerat 2011-01-12 klockan 15:47:45
insåg nu att mina senaste inlägg har varit väldigt träningsrelaterade...


Känner att jag har lite brist på varierade bilder, blir mest liknande bilder hela tiden måste läsa in fler bilder från den andra datorn till den här
-
-
Har lärarna inget bättre för sig än att rätta saker hela tiden. Tre dagar sen skolan började och vi har redan typ fått alla veckor upp bokade med prov och inlämningar fram till sportlovet. Aja... ikväll ska jag och Olivia i alla fall gå och träna skivstång och kondition blir det ikväll 1 h 15 min.
-
Bloggar kanske senare när jag kommer hem.

Längdskidor!

publicerat 2011-01-11 klockan 20:43:37
Bild tagen på jullovet




Kom hem för ca en timme sen så har inte hunnit blogga något tidigare. Har varit ute och åkt längdskidor med Alma. Var verkligen super bra "glid"!! Har nog aldrig åkt med så där bra glid nån gång förut. Vi åkte ca 8,2 km men skulle gärna åkt ett tag till, men Alma hann inte och då ville jag ju inte åka själv. Blev lite mörkt också för pannlamps batterierna tog slut efter typ knappt halva. Så måste ladda dem så det inte blir så mörkt nästa gång.
-
Ska nog lyxa till det och ta ett bad idag! Har inte badat på jätte länge...

Zumba

publicerat 2011-01-10 klockan 22:04:23
Första skoldagen för iår avklarad. Ganska lugn dag.
Fick i alla fall med mig lite folkers på zumban, blev till och med trött idag till skillnad från igår. Olivia hann till och med fråga mig innan jag hann fråga henne haha. Kom hem för typ en timme sedan, duscha och nu sitter jag här. Har käkat några mackor och oboy också, gott!
Orkar inte skriva så långt nu utan ska nog förflytta mig till TV:n och sen sova.

smell you later

Lyckad träning?

publicerat 2011-01-09 klockan 20:49:40
Sa ju som sagt förut att jag skulle iväg och träna. Bestämde mig för att gå på gympan till sist. Nu efteråt har jag insett att det inte var rätt beslut. Var inte alls jobbigt blev inte svettig alls. Först så var det inte så anstängande program och sen var det så himlans mycket folk så man kunde inte direkt " ta ut rörelserna" ordentligt om ni fattar? Skulle ha gått på spinning istället.
-
Aja bättre träning en ingen i alla fall. Tänkte dessutom träna imorgon också. Tänkte gå på zumba om jag får med mig någon annan?? någon som känner sig träffad?
-
Nu efter middagen har jag suttit och kollat runt på olika gymnasium. Åhh det är så svårt att veta vilka man vill gå på . Måste ta och gå på öppet hus.
-
Ska duscha nu sen blir det väl TV och sova tidigt, skola imorn!!
SOMMAAAAAR

Åhh ljuva sommar!!!

publicerat 2011-01-09 klockan 14:21:38
Har inte så jätte mycket att berätta just nu, har i alla fall plockat upp typ allt nu. Ska och träna på friskis senare idag! Vet inte riktigt vad jag ska gå på antingen spinn eller gympa? Har lite beslutsångest...
-
Imorgon börjar skolan igen :( vill vara ledig ett tag till. Längtar ovanligt mycket till sommaren redan. Vill åka båt,ring,vattenskidor bada, sola  you name it! Om bara snön kunde smälta bort fort så att vi slipper all slask. Vill ha converse nu!! men det är så kallt....
-
-
Föresten skulle allt blivit som det var tänkt så skulle jag ha kommit hem från Thailand och Laos idag.... Får se det positivt för om vi nu ska åka typ samma tur nästa jul istället så åker vi förbi några dar i Vietnam också :D

NU:uppackning

publicerat 2011-01-09 klockan 11:07:56
Nu ska jag ta mig samman och packa upp alla väskor från landet.
Hörs senare

Teckensnitt

publicerat 2011-01-08 klockan 23:27:35
-
Vad gör jag en kväll som denna då? Jo sitter och laddar ner teckensnitt. Kanske inte låter så roligt men det är faktiskt roligare än vad det låter! Jag laddar ner från dafont.com. Superbra sida med hundratals olika teckensnitt! Så det är bara att välja och vraka vad du vill ha! Finns ju fler sidor också. Sök på google så hittar du.
-
-
Jag använder väll nog mest teckensnitten i photoshop men man kan ju använda det på andra ställen också ex word ,paint...

Home sweet home

publicerat 2011-01-08 klockan 18:24:56
Nu har jag kommit hem-hem på riktigt inte bara hem-landet, där jag varit hela lovet om det var någon som missat det.
Hinner inte blogga nu för ska äta middag men skriver mer senare!

Farfar

publicerat 2011-01-07 klockan 19:45:00
-
Hej hej!
Idag har jag och mamma & pappa varit hos farfar. Det är därför jag inte uppdaterat något under dagen som ni kanske märkt. Vi gick ut och åt lunch, åt pasta carbonara (för den intresserade). Sen gick jag och mamma på "stan" (om man nu kallar det där för stan?!  :O går in i den sk. "gallerian" där finns det 4 affärer Lindex, Kappahl, Expert och någon tantaffär hahaha) för att pappa och farfar skulle fylla i några papper. Hittade inget i alla fall, provade en kofta men köpte den inte. Sen gick vi upp till farfar och fika och sånt.
-
-
Har kommit hem nu. Hade med mig kameran också men smidig som jag är tar jag den lilla kameraväskan eftersom jag snabbt tänkte innan vi ska åka att " det blir nog smidigast ". MEN..när sedan kameran åker fram så upptäcker jag att jag inte har något minneskort med!! BINGO! Det ena sitter i datorn och det andra ligger i den stora väskan. Bra jobbat! Så det blev ju inga kort tagna idag :(.
-
-
Nu ska jag äta middag sen bliré let's dance ;P

GODMORGON VÄRLDEN

publicerat 2011-01-07 klockan 09:32:56

Chokladmousse

publicerat 2011-01-06 klockan 20:25:03
Tittar på Göta kanal 3 nu, men eftersom det är paus kan jag ju passa på att blogga. Innan det så gjorde jag chokladmousse som ska ätas upp inom kort haha. MUMS!

En bild olika intsällningar

publicerat 2011-01-06 klockan 14:52:04
Tog alla bilderna vid samma tillfälle.

Vilken tycker du är snyggast?

Springtur

publicerat 2011-01-06 klockan 12:47:00
Här är några av vattenbilderna jag tog igår. Vart väll ganska bra men inte riktigt som jag tänkt mig och det är otroligt irriterande. Får väl försöka några gånger till antar jag.
För drygt en halvtimme sen kom jag in efter att ha varit ute och sprungit. Var skönt fast ändå inte. Det var / är fortfarande snöstorm och väldigt halt på vägarna med mina löparskor. Vissa bitar av rundan var  också helt igensnöade så jag fick pulsa mig fram haha.
Nu ska jag äta lunch.

Vattenbilderna kommer upp imorgon

publicerat 2011-01-05 klockan 23:20:58
Hej blogg.se vill inte ladda upp bild har försökt 4 gånger nu!

Nytt stativ på inköpslistan

publicerat 2011-01-05 klockan 17:08:00
Idag har jag och pappa varit och tittat på stativ, så det är därför jag inte har hunnit blogga än. Ska nämligen köpa ett nytt stativ eftersom det jag har egentligen är min brorsas och det är alldeles för lågt och vingligt. Nu vet jag lite mer vad jag ska ha men ska nog kolla lite till innan jag köper något. Tänkte även bestämma hem UV-filter till alla objektiv, motljus skydd, fjärrutlösare + något annat om jag skulle hitta något idag. Men UV-filtrena var lagerslut för tillfället så jag ska vänta ett tag till med den beställningen tills de finns i lager igen.

Som jag sa så skulle jag ju fota vatten igår, det gjorde jag dock inte för mamma och pappa höll på i köket så det var lite trångt. Ska göra det idag istället hade jag tänkt! Ni lär märka helt enkelt!

Här kommer lite "behind the scen" bilder pappa tog med sin mobilkamera igår när jag var ute och fotade. Tänkte att det kanske vore kul som omväxling. Dock inte bästa kvalitet.

Om ni undrar varför jag håller på med sånna här streck så är det för att det är något fel som gör att det inte går att ha mellanrum mellan styckena. Och det kan ju  bli ganska jobbigt att läsa då!

Frost

publicerat 2011-01-04 klockan 17:43:49
Canon Eos 1000D + EFS 18-55 mm


Bild jag tog idag när jag var på promenad. Nu ska jag ta lite vattenbilder tänkte jag, resultat får ni senare. Kanske ett tips också!

Yasuragi Hasseludden

publicerat 2011-01-04 klockan 16:45:35
Tänkte berätta vad jag gjorde igår, börjar med att berätta att gårdagens inlägg var tidsinställda så att det inte blir någon missuppfattning.
Mellan klockan 14 och ca 22,30 igår så var familjen på Yasuragi Hasseludden på spa. Var väldigt skönt! Badade i varma källor, pool, var på någon slags klang meditation, åt fruktbuffé  och drack te ett antal gånger under eftermiddagen/kvällen, åt fyra rätters middag och sen hade vi även köpt till extra ansiktsbehandling. Det var SÅ skönt, nog det bästa av allt. Sen åkte vi hem och var hemma typ 00,30.
Hade tyvärr inte med mig kameran, ville inte riskera något. Men tog några bilder med mobilkameran, inte bästa kvalitet direkt. Här är i alla fall två ganska hyfsade bilder.

Solnedgång II

publicerat 2011-01-03 klockan 17:03:00
Här kommer ett till foto på en av de solnedgångs bilder jag tog på nyårsafton. Berättar imorgon vad jag gjort idag.

Bra statistik

publicerat 2011-01-03 klockan 11:15:00
Såhär bra var statistiken häromdan!! Duktigt av er alla 18 som besökte min blogg! Det gillar jag! Fortsätt så!

Ett nödvändigt inlägg om en frukt

publicerat 2011-01-02 klockan 22:13:17
Tänkte lägga ut en bild på stjärnfrukterna jag åt, eller egentligen så heter de Carmbola. Tror inte de hamnar på listan över de godaste frukterna jag ätit i alla fall. Det smakade inte så mycket men var inte direkt äckligt heller. Tycker nog att de får vara mest för syns skull om jag skulle köpa dem igen.

Ja det där vart ett onödigt inlägg om frukt i brist på bättre! Har du smakat?

Skönt att vara inne i värmen...

publicerat 2011-01-02 klockan 18:09:19
..efter nästan en hel dag ute. Idag  har vi varit ute typ hela dagen som sagt. Har åkt längdskidor, pulka, spark och varit ute och fotat. Har varit väldigt skönt fast nu är det också väldigt skönt att vara inne igen.

02-01-11

publicerat 2011-01-02 klockan 16:20:53
Har inte så mycket att säga så det får räcka med en  bild. Har varit ute typ hela dagen idag.

Solnedgång

publicerat 2011-01-01 klockan 22:42:38
Bild jag tog igår.

Nytt år nya möjligheter!

publicerat 2011-01-01 klockan 18:24:30


Sista bilden har jag snott av Alma. Jag har tyvärr inte tagit kort på en enda fyrverkeri för det var inte så gott om dom där jag var igår och där jag är nu också för den delen.
Bloggar senare

Gott nytt år!!

publicerat 2011-01-01 klockan 00:00:00

Gott nytt år alla läsare! Hoppas ni får ett grymt 2011!
// Olivia


RSS 2.0